Som FERCAS

Tots els mitjans humans i tècnics per una neteja professional

Manteniment i netejes puntuals de comunitats de veïns, parkings i oficines realitzat per personal especialitzat.

Manteniment i neteges puntuals de comunitats de veïns, pàrquings i oficines realitzat per personal especialitzat

Els contractes de FERCAS tenen l'interès de contribuir i mantenir la seva instal·lació neta i ordenada, així com ajudar en la conservació de la mateixa (edifici, mobiliari, objectes, etc). L'estètica en la neteja de les seves instal·lacions ha de ser la primera impressió per als inquilins o propietaris que l'habiten, i fins i tot visitants.

Considerem molt important analitzar i determinar les necessitats d'aquesta, veure zones comunes i proposar una periodicitat ajustada en benefici de totes dues parts.

Una empresa professional de manteniment i neteges puntuals per a totes les necessitats

FERCAS és una empresa capaç de resoldre totes les necessitats de manteniment i neteges puntuals en les comunitats de veïns, pàrquings, oficines. Comptar amb FERCAS, suposa la confiança, agilitat i experiència amb un equip humà especialitzat de primera línia. La major i més moderna dotació mecànica. La suma de tot això fa de FERCAS una empresa cent per cent fiable i capaç de donar la resposta més apropiada a totes les qüestions de neteja.

Personal qualificat
propi i fix

Rigorós Procés de Selecció.
Personal propi i fix (100%).
Formació inicial i continuada.
Personal degudament uniformat i identificat.

Els millors materials

Anàlisi continuada dels materials i productes (en condicions tècniques i de marcatges CE) . Busquem les millors qualitats per a garantir la seva durabilitat i complir amb els estàndards de Qualitat.

Servei també en vacances

Durant els períodes vacacionals, FERCAS es compromet a oferir el servei ininterrompudament amb la finalitat de garantir la qualitat del servei.

Servei de recuperació en dies festius

En els casos que la contractació del servei de neteja s'estipuli (1 vegada x setmana) i coincideixi en festiu, FERCAS assumeix el compromís de recuperar i traslladar el servei a un dia laboral, amb la finalitat de no perdre el dia i la qualitat del servei.

Sense els inconvenients de personal del conveni d'empreses de neteja

La teva satisfacció està per sobre del conveni d'empreses de neteja. Si decideixes canviar Fercas per una altra empresa de neteja, no hauràs de mantenir al nostre personal. Aquest és el nostre compromís.

La nostra àrea d'actuació

Des de FERCAS cobrim els serveis de neteja a Barcelona i província,
cobrint les següents comarques:

  • Barcelonès
  • Baix Llobregat
  • Garraf
  • Vallès Occidental
  • Vallès Oriental
  • Maresme

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. Li atendrem sense cap compromís.

crossmenu
×