Neteja de comunitats a Bacelona i voltants

Neteja d'escales de veïns

Sol·licitar pressupost

La neteja de comunitats és un món,

per això el nostre servei de neteja s'adaptada a qualsevol necessitat o circumstància.

Servei de manteniment de neteja d'escala de veïns segons necessitat (diàriament o bé 1, 2 o 3 vegades per setmana). Per a aconseguir la màxima higiene, eficàcia i qualitat, disposem d'un personal altament qualificat i format que utilitza les millors eines i productes homologats, per a cuidar cadascun dels materials i detalls que es troben a la comunitat.

De manera periòdica, i sent conscients de la responsabilitat que comporta adquirir el compromís del manteniment i neteja d'una comunitat de propietaris, es realitzen auditories de servei, qualitat i seguretat per un equip de supervisors tècnics, amb la finalitat de garantir el compliment del contracte, detectar qualsevol millora o necessitat, així com la satisfacció dels nostres clients.

Dins del contracte de manteniment, el client disposa de l'oportunitat de contractar el servei de supervisió i reposició d'enllumenat, l'abrillantat del vestíbul, així com la neteja de qualsevol zona comuna o puntual per obres a la comunitat.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. Li atendrem sense cap compromís.

Un altre projectes realitzats

Preguntes freqüents

Faq 1

test
crossmenu
×