Servei de manteniment

Neteja de pàrquings

Sol·licitar pressupost

Netegem el teu pàrquing i revisem les instal·lacions. Tot sobre la base d'un servei personalitzat

Servei de manteniment de neteja de pàrquings de periodicitat: setmanal, quinzenal, mensual, trimestral, semestral o anual. Tu tries.

Per a prolongar la vida útil de les instal·lacions i gaudir de forma continuada d'una neteja de qualitat, al costat del comercial que representa la seva àrea, estudiem i dissenyem un programa personalitzat per a satisfer les seves necessitats.

De manera periòdica, i sent conscients de la responsabilitat que comporta adquirir el compromís del manteniment i neteja d'una comunitat de propietaris, es realitzen auditories de servei, qualitat i seguretat per un equip de supervisors tècnics, amb la finalitat de garantir el compliment del contracte, detectar qualsevol millora o necessitat, així com la satisfacció dels nostres clients.

Dins del contracte de manteniment, el client disposa de l'oportunitat de contractar el servei de supervisió i reposició d'enllumenat, així com la neteja puntual extraordinària, per inundacions, per obres, o qualsevol afectació.

Ens adaptem a les necessitats específiques de cada comunitat de veïns, pàrquing i oficina. Li atendrem sense cap compromís.

Un altre projectes realitzats

crossmenu
×